Ez lehet-e lábon kihordott stroke?
Figyelt kérdés
Január 2.án a munkahelyemen lezsibbadt a jobboldalam aminek következtében összeestem. Nem tudtam mozgatni a jobb oldalam percekig. (Előtte pár héten keresztül voltak zsibbadásaim de nem tulajdonítottam neki jelentőséget, elég rossz idegi állapotba voltam és úgy gondoltam amiatt van pár hét alatt leis sikerült adnom 20kg-ot) Hazavittek a munkahelyről majd mikor jobban voltam elmentem háziorvoshoz aki annyit mondott, hogy ionháztartás felborulása miatt lehetett. Elküldött vérképre ahol minden rendbe volt. Ezek után napokig zsibadt hol a kezem, hol a lábam. Elmentem neurólógiára aki azt mondta ebbe a korba 25 nem hiszi, hogy szervi probléma lenne hanem inkább idegi, de azért adott korházba beutalót ct-re. Sajnos elmenni nem tudtam ugyanis idő közbe bekerültem pszichiátriára majdnem 1hónapot ott töltöttem (volt egy rossz dolog az életembe amit nehezen emésztettem meg). A zsibbadások elmúltak. Miután kijöttem a korházból semmi probléma nem volt egészen 2 héttel ezelőttig. Azóta ismételten, előjön a zsibbadás, fülcsengés, fejbe nyomó érzés illetve szédülés. Ct 2 hét múlva lesz. De jó lenne tudni ha valakinek van ilyen vagy ezzel kapcsolatosan hasonló tapasztalata leírná, hogy nála mi okozta ezt.2017. márc. 30. 17:05
1/1 anonim válasza:
Simán lehet , sőt . Nekem 3szor volt erős és pár kevesebb , az is kiszáradás miatt . Nyáron kánikulában jött elő többször és egyszer nagyon meleg fűtött helyen , alig ittam akkor vizet . A vér besűrűsödik a sok zsíros sós dolgoktól .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!