Lehet abból agyrázkódás, ha valaki véletlenül beveri a fejét a falba?
Persze. Nekem attól volt hogy rosszkor rossz helyen bevertem magam a földbe . Ledőltem az alacsony székről. De rögtön fekete lett minden. 5 éves voltam ennyi emlek:
Én: add vissza a paradicsomot (nyulok erte)
Tesó: azt mondtad enyém.
Én: FEKETESÉG. legközelebbi emlékem az hogy fexem autó hátuljaban es ül mellettem anya 😂😂
Elöző vagyok:
Jelen pillanatba lehet hogy fajt de pont nem ereztem
Ez hülyeség, hogy mindig eszméletvesztéssel jár! A gyerekemnek kétszer volt agyrázkódása és ebből csak az egyiknél volt (nagyon rövid, kb. 1 perces) eszméletvesztése. Különböző fokozatú lehet egyébként az agyrázkódás, az "enyhébb" verziónál nincs eszméletvesztés (mondjuk különösebb teendő sem, azt simán ki lehet aludni - minket ebben az esetben az ügyeletről hazaküldtek azzal, hogy figyeljem).
Egyébként kicsi az esélye, hogy a falba veréstől lenne valakinek agyrázkódása, inkább eséses balesetekből szokott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!