Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Miért fulladozok esténként?

Miért fulladozok esténként?

Figyelt kérdés

Egész nap semmi bajom, de esténként amikor lefekszek az ágyba valami egészen ijesztő dolog történik. Ha veszek levegőt(akár orron akár szájon át) nem érzem a telítettségérzetet, magyarán mintha alig vettem volna levegőt. Meglátásom szerint normális mennyiséget szívok be, de ennek ellenére légszomjam van.

Észrevettem azt is, hogy félálomban (ez elég idiótán fog hangzani) elfelejtek levegőt venni! Ilyenkor mindig bepánikolok,teljesen felébredek és alig bírok elaludni.

Történt már valakivel hasonló? 22 éves vagyok, férfi, 5 éve dohányzok.

2017. márc. 17. 12:13
 1/1 anonim ***** válasza:
El kéne menni pulmonológiára,légzésfunkciós vizsgálatokat, allergia vizsgálatokat csinálni,de a tüneteid javarészt pszichés eredetűnek tűnnek.
2017. márc. 17. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!