Szerintetek ez agyhartyagyulladas? (reszletek lent)
5 napja megfigyeltem magamon pici piros pottyoket a boromon(szabad szemmel alig lathato). Lehet hogy eddig is rajtam voltak de ugye nem nagyon figyeltem oket. Nincs lazam, nem faj a fejem es betegnek se vagyok beteg. Igazsag szerint semmi jele nincs annak hogy en betek lennek. Amugy nagyon erzekeny a borom es apukamon is lattam hasonlo piros pottyoket. Egy hete voltam orvosnal(akkor mas borbeverzesekeg mutattam) es o azt mondta hogy nem kell felnem az agyhartyagyulladastol foleg hogy be vagyok ellene oltva.
Szerintetek is alaptalan a felelmem?
Ha be vagy ellene oltva, akkor mitől félsz?
Pár piros pötty és az agyhártyagyulladás közt nem tudom, hogy húztál párhuzamot. Inkább hipochonder vagy. Ne képzelj be magadnak ilyeneket. Én is érzékeny bőrű vagyok, mindentől kiütéses, meg foltos leszek, ez elég gyakori ebben az esetben. Az oltás mellett pedig semmi okod aggodalomra.
Az utobbi napokban elkezdtem figyelni a boromet es akkor lattam meg ezeket a pici piros pottyoket…es hat olvastam az interneten hogy az agyhartyagyulladas egyik tunete a kiutes.
Elmennek orvoshoz de ki fog nevetni...:/
Igazsag szerint csak a C tipusura kaptam oltast. A B-re nem de az is tervben van. A haziorvosom mondta hogy inkabb a C-t kapjam meg es hogy tavasszal(jo idoben) mar nem igen fordul elo agyhartyagyulladas
A szuleim se engedik hogy orvoshoz menjek mert azt mondjak hogy minden hulyesegert, elvaltozasert nem fogunk elmenni mert akkor kb naponta kene jarnom
Nagyon szepen koszonom a gyors valaszokat!
Igazatok lehet abban hogy ezt mar en reagalom tul.
Szoval addig ameg nincs tenylegesen valami betegsegem addig nem megyek orvoshoz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!