Sárga széklet? Mitől?
Oké szóval hatodikától tehát hétfőtől elkezdtem egy tömegnövelő diétát ami így név ki:
13:00 - 100 g zabpehely
16:00 - 100 g csirkemellfilé, 100 g rizs
19:00 - 5 db tojásból készült rántotta
23:00 - 100 g csirkemellfilé, 100 g rizs
2:00 - 150 g túró úgy 3 kanál joghurttal
(estis vagyok azért ilyen az időbeosztás)
Emellett még amikor kedvem tartja megeszek 1-2 banánt, hétfő, kedd az első főétkezésnél a rizst salátára cserélem és napi 5 liter vizet iszok.Na szóval ez az étrend tart egy hete aztán tegnap este egy irtó nagyot sikerült fosnom na ezzel nem is lenne baj csak sárga volt mint egy trabant, állagra meg ilyen krémes enyhén darabos.Aztán a neten meg mindenféle dolgot olvastam, hogy milyen szörnyű betegségekre utalhat viszont én előtte is meg most is tök fitten meg jól érzem magam szóval nem tudom mire vélni.Illetve a tojás amit eszek az házi ezért sokkal élénkebb színű a sárgája mint a boltinak, kb olyan színe volt mint a fosomnak és még ezen a héten mindenhez napraforgóolajat használtam (természetesen elég kis mennyiségben) mivel ez volt itthon és jövőhéten jutok el a boltig ahol tudok venni olívát/kókuszzsírt.Ő, mi lehet még, napi 500 mg-os C vitamin tablettát szedek nem tudom, hogy ez kiválthat-e ilyen hatást.Úgyhogy ja, remélem nincs baj mert bejön ez az életmód és nem szeretnék szünetet tartani csak most kicsit beparáztam.
Epeömlés. Túltoltad a zsírt, túltermelődik az epéd.
Ész nélküliségnek ez a vége.
Zabpehej,csirke,rizs,rántotta,csirke,rizs,túró,joghort,banán.
Tömegnövelő DIÉTA.
Ez a kettő már nem passzol össze.Vagy tömegetnövelsz vagy diétázol.A kettő kizárja egymást.
Ha drasztikusan változtatsz az étrendeden ne lepődj meg,hogy megváltozik az emésztésed.
A sárga széklet nem meglepő.Amíg ilyeneket eszel nem is lessz sötétebb a színe,hisz mitől is lenne sötétebb.
Epéhez az ég egy adta világon semmi köze.
Ezek elég laza táplálékok és nem illenek össze.A gomornak és a patkóbélnek nem kell sokat kűzdeni vele.
Az meg hogy fosol?
Eleve lazább állagú kaját eszel és ehhez még hozzájön az 5l víz ami tovább lazítja az székletet.
Csak akkor igyál 2l-nél több vizet ha azt a hejzet indokolja.
Egyéb esetben felborul a vízháztartás ami tömören vese,szív,máj elégtelenséget okoz.
Hadj fel ezzel a ''diétával'' különben csúnyán pórul járhatsz ami után már nem lessz visszaút.
Néhány szerv ha károsodik akkor az károsodva is marad és végig kíséri a hátralévő életedet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!