Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ez mi lehet? Ég légzéskor!...

Ez mi lehet? Ég légzéskor! Bővebb kifejtés lent.

Figyelt kérdés

Itt most mindent leírok ami eszembe jut és kérlek segítsetek ha tudtok!

1 hete érzem ezt.

Ki és belégzéskor is ég (vagy nem tudom mi ez az érzés de nem szúrás ez biztos, elég furcsa és ijesztő) valahol a a törzsem felső részében, de nem tudom eldönteni hogy pontosan hol. Soha nem voltam jó biológiábal de ezt az érzést a mellkasom markolata mögött érzem vagy valahol feljebb egy kicsit. És ott ha jól tudom akkor nincs tüdő de ez most lényegtelen. Csak akkor érzem amikor nem csinálok semmi komolyat pl. Fekszek, nézek ki a fejemből órán, írom ez a kérdést stb...

2 hete minden második nap kint voltam focizni pólóban. 1 évet dohányoztam de csak napi 2 szálat szívtam.

17 éves fiú vagyok.

Nincs semmi más tünet. (pl nehéz légzés, láz...)

2017. márc. 8. 16:34
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem voltál megfázva mostanában? Simán lehet egy kisebb gyulladás (hörgő pl) vahy izomhúzódás ott is. Menj el dokihoz!
2017. márc. 17. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!