Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » A nőgyógyászom gombás fertőzés...

A nőgyógyászom gombás fertőzésre felirt hüvelygolyót, de nem tudom hogy kell hasznalni azt mondta,4 menzesz után rakjak fel 1-1et. Most ez azt jelenti, hogy 4alkalommal minden menzesz után 1? Vagy hogy?

Figyelt kérdés
2017. márc. 8. 15:00
 1/10 anonim ***** válasza:
nézd meg a használatit...vagy keresd ki a googlin..hány mg-os golyó, mekkora????
2017. márc. 8. 15:23
 2/10 anonim válasza:
DUGFŐ
2017. márc. 8. 15:30
 3/10 anonim ***** válasza:
Hát ez vicces ! Azt jelenti hogy a menzesz után mindennap este amikor már lefeküdtél rakják fel egyet 4 napon keresztül !
2017. márc. 8. 20:26
 4/10 A kérdező kommentje:

Nincs hozza hasznalati utasitas csak annyi van rairva h este 1.

Kulon csinaltak abbol a hatoanyagbol ami kellett bele es csak a dobozra firkalta a patikus, miligram sincs rajta, de 20darabos

2017. márc. 8. 20:32
 5/10 A kérdező kommentje:

Es az nem lehet hogy szo szerint 4menzesz utan 1?

Ertelmet nem latom igazabol de esetleg!?

Neked volt mar ilyen problemad ?

2017. márc. 8. 20:38
 6/10 anonim ***** válasza:
A 3 -dik vagyok én is használtam már ilyet ezért írom tapasztalatból ! Nem akartam tulbonyolítani ,hogy ezt úgy állítják össze stb 4db 4 egymást követő este kell felrakni ! Neked valószínű azért mondta az orvosod , hogymenzesz után mert amikor nála jártál már nem fért volna az időbe a 4 nap menzesz előtt mert így fejti ki a hatását ha egymás után 4 napig használod !
2017. márc. 8. 21:23
 7/10 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom sokat segitettel !! 😊☺
2017. márc. 9. 21:24
 8/10 A kérdező kommentje:

Egyebkent mi a velemenyed errol a gyogyszerrol? Hatott ? En mar egy ideje kuszkodom. Felirtak eloszor ketfele huvelykupot, 1heti szajon at bevetelu gyogyszert a fertozesre meg egy immunerositot. Es most kaptam ezt a gyogyszert.

Nagyon remelem h ez vegre megszunteti a dolgot.

Te sokat szenvedtel ezzel?

2017. márc. 10. 07:07
 9/10 anonim ***** válasza:

..milyen immunerősítőt kaptál? /1-es vagyok, asszem/

ilyen belsőleg mint régen a Génia-hüvelykúp..nem írt fel?

Lehet kapni csomót már..:) meg a joghurtra esküsznek..no persze natúrra :D..

2017. márc. 10. 11:58
 10/10 A kérdező kommentje:

Tinidazolt irtak fel meg baratomnak is ha esetleg elkapott volna valamit tolem.

Genia huvelykupot nem irtak fel :)

2017. márc. 10. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!