Ugye nem bőrrák?
Figyelt kérdés
Anyukám lábán van egy világosbarna köralakú anyajegy. az utóbbi hónapok alatt úgy vettem észre nőtt neki. nem vérzik, nem sokszínű, sima világosbarna de a mérete nagyobb lett. kértem neki időpontot a bőrklinikára, pár hét múlvára tudtak adni. nagyon félek, ugye van rá esély hogy nem bőrrák?2017. márc. 6. 12:10
1/1 anonim válasza:
Sajnos látatlanban egy orvos sem tudna rá mint mondani.
Még csak egy kép sincs róla, nem hinném, hogy itt tudnak neked normális választ adni, mivel 100 és 100 különféle oka lehet.
De épp ezért nem is kell egyből bőrrákra gondolni.
Még ha az lenne is időben észrevennék.
Egy ismerősöm 1,5 évvel az anyajegye elváltozása után fordult orvoshoz, és még úgy is elég volt csak kimetszeni. Tudom, elég sokféle bőrrák létezik, ezt csak nyugtatásképp mondtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!