Migrénaura fejfájás nélkül? Mitől lehet? Valakinek hasonló?
Figyelt kérdés
Eddig csak háromszor érzékeltem, a kettő között több év telt el. Most van harmadszor. Mitől lehet? Fejem sosem fájt utána. 15-20 perc után elmúlt, és mintha mi sem történt volna.2017. márc. 4. 14:04
1/6 anonim válasza:
Sajnos nem tudom én sem az okát,de baromi nagy szerencséd van,hogy nem követi migrén..
2/6 anonim válasza:
nálam akkor jön elő, ha közeledik front, de ha kevés folyadékot iszok egy nap attól is lehet.
4/6 anonim válasza:
Nekem 2x volt. Mindkettő előtt energiaitalt ittam.
5/6 anonim válasza:
Nekem evente kb egyszer jon ram egy ilyen. Es nem koveti fejfajas vagy csak minimalis. Kaprazik a szemem, aztan ilyen alagut feelingem van, meg csőlátásom. Borzalmas
6/6 anonim válasza:
Nekem is sokszor volt már, fejfájás nélküli, csak aura. Azt mondják, hogy ez a legveszélyesebb fajta, ezt mindenképp ki kell vizsgáltatni, mert előjele lehet stroke-nak.
Az elsőt egy speedfitness edzés után tapasztaltam, aztán kb 2 évente. Ősszel viszont egymást érték a rohamok. A folyadékfogyasztáshoz talán van köze, arra figyelek is, egy pár hónapja talán ezért nem volt újabb roham.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!