Vesegyulladást hogyan kezeljem ki otthon?
Az sajnos nem fog összejönni.
Egyszer kikezeltem már magam sok vízzel, hátha most is sikerül.
Az más volt kicsit, mert véreset pisiltem is.
Most az nincs, csak a vesém fáj. Amúgy az mennyire baj, hogy nem sárga a vizeletem, hanem szinte víz színű mindig.
Valószínű, hogy a gyulladáscsökkentőtől van, amit önhatalmúlag szedtem 2 hétig. Anyám adta, mert megmaradt neki
Most már nem fáj annyit, csak néha. Meg kezdek normálisan pisilni.
A barátom is azt mondta, hogy valószínű elmúlik magától. Pont egy hete hagytam abba a gyulladáscsökkentőt.
Nagyon sok paracetamolt és energiaitalt toltam mostanában, valószínű az betett az egészségemnek. Hetek óta beteg vagyok és anyám inkább doboz számra veszi a gyógyszert, minthogy egy napot is hiányozzak.
Viszont ezzel tönkreteszem magamat, úgyhogy leállok vele, legalábbis mikor csak itthon vagyok. Már hetek őta nem tudom milyen egészségesnek lenni...
A tőzegáfonyával meg ártani nem ártok, ahogy a sok folyadékkal sem. Ha hétfőig nem múlik tényleg orvoshoz megyek. Viszont nem szívesen mondom, hogy önhatalmúlag összeszedtem mindent, csakhogy ne vesszek össze a szüleimmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!