Mit csináljak, ha a szüleim úgy tesznek, ha beteg vagyok, hogy teljesen kikészülök töle?
Volt, hogy kollégiumból hazajöttem teljesen normálisan és hazafele úgy ordibáltak velem, hogy depis lettem. Már azt fantáziálták, hogy ott hagyom az iskolát.
Kár, hogy nem ismertem fel időben.
Most egyetemen is teljesen kikészítenek miatta. Rossz jegynél is szoktàk ezt csinálni, de abból pár nap utàn helyre jövök.
Nem fogjàk del, hogy ezzel rontanak a helyzeten? És az amúgy jó tanuló, rendes lànyból egy idegroncsot csinálnak? Utána meg szidhatnak, hogy semmit nem érsz. Miért nem lehet egy kis empátia?
Legelőször akkor volt, mikor negyedikben megkaptam az első hármasomat, akkor nspokig nem tértem magamhoz. Utána az első egyesért. Akkor egy 3/4-ért, hogy hazaküldtek a suliból betegen. Most középiskolában a hiányzás miatt készítenek ki, úgy hogy kedved sincs tanulni, csak járkálsz fel-alá. Volt, hogy lementek az orvoshoz, hogy nem vagyok beteg
Azt is észrevettem, hogy második félévben leszek lázas azt jobban viselik, míg az első féléves miatt kikészítenek.
Teljesen bemagyarázzák a hülyeségeiket, nem hsgynsk pihenni. Volt, hogy nem mertem elmondani, hogy véreset pisilek, mert anya ordibşl a felfázás miatt és hiányzás lenne belőle. Volt, hogy öngyilkos gondolataim lettek olyan szinten elhordtsk mindennek.
Miért nem értik, meg, hogy egy érzèkeny emberre ez ilyen hatással van?
Mondd el ezt itt amit leirtál a szüleidnek
egy pszihológus jelenlétében
ha nem mered igy , akkor más mert egyből a pszihológus
elmondja hogy hagyjanak békén , nem tudnak veled akkor ott kötekedni egy szakember előtt
bármilyen betegséged van azt el kell mondani a szülőknek
mutasd meg mit irtál le , olvassák el
és igen jó lenne egy pszihológus neked is és
szüleidnek is
ezen mondd el hogy gondolkodjanak el
és hagyjanak békén ne mind zaklassanak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!