Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hüvelygomba? Van valami rá,...

Hüvelygomba? Van valami rá, hogy ne újuljon ki folyamatosan?

Figyelt kérdés
Egy éve folyamatosan szenvedek, havonta kiújuló gombától. Minden alkalommal elmegyek dokihoz, a KLION D-100 szoktam kapni, használ is, el is múlik, de egy hónap múlva visszatér. A páromat is szokták kezelni.
2017. febr. 28. 09:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

A klion után használj minden vérzés után ph helyreállító kapszulát pl lactinelle protexin stb.

Vagy ha Ennyire makacs akkor keress fel nemibeteg gondozót.

2017. febr. 28. 10:12
 2/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Már voltam vele mindenhol. Olyan szinten makacs hogy folyamatosan kiújul. :(
2017. febr. 28. 10:15
 3/14 anonim ***** válasza:
Én a Canesflor hüvelyflóra visszaállítót tudom javasolni.
2017. febr. 28. 10:44
 4/14 A kérdező kommentje:
Azon gondolkodom (lehet hogy hülyeség) hogy nem lehet e gond az hogy minden nap intim mosakodót használok? Ami egyébként NIVEA. Hallottam és olvastam olyat hogy a túlzott tisztálkodás sem tesz jót...
2017. febr. 28. 11:03
 5/14 anonim ***** válasza:
Nincs candidád? Szerintem az lesz a gond. Folyton visszatér annak ellenére is hogy mindketten kezelve vagytok.
2017. febr. 28. 11:53
 6/14 A kérdező kommentje:
De igen, van :(
2017. febr. 28. 11:59
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát akkor azért újul ki folyamatosan.

Sajnos erre csak egy valami van ami megoldást jelent es az a candida diéta. Kemény de ha be tartod nem jön vissza a gomba. No cukor, liszt, tej stb

2017. febr. 28. 12:06
 8/14 A kérdező kommentje:
Tök jó! Pedig én nem eszek édességet sem. A napi 2 kanál cukor adagom is csak a kávába megy. Köszi a választ
2017. febr. 28. 12:12
 9/14 anonim ***** válasza:

Hát az a ket kanál is epp elég mivel a gombát ezek táplálják. Mindegy mennyit raksz a kávéba vagy mennyi édességet eszel, az a baj a gomba jelen van és egy kicsi is elég neki.

Próbáld ki a candida diétát, igaz sokáig kell csinalni (3 hónap tuti) de attól megszűnik.

2017. febr. 28. 14:34
 10/14 A kérdező kommentje:
Köszi! Mindenkinek ment a zöld kéz.. :)
2017. febr. 28. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!