Mért van folyton hőemelkedésem?
Sziasztok!
Nem tudom mért, de folyton hőemelkedésem van más tünet nagyon nincs néha szédülök meg remeg a kezem és néha olyan érzés van a lábamon mintha tűkkel szurkálnák. Anyukám azt mondja hogy ez normális de szerintem egyáltalán nem. (általában reggel 37 fokos délután 37.3 fokos este meg 37.2-3 körül van) vérvételre elmentünk ott kiderült hogy gilbert kórom van ami annyi hogy a májam nem termel annyi enzimet (vagy nem tudom mit) ami lebontaná a bilirubint de ez tuti nem okozhatja a hőemelkedést a doki is mondta ezért mondta hogy menjünk el megnézetni a májam hogy biztos legyen hogy gilbert kór nem valami más és hogy ott kérjünk beutalót pajzsmirigy vizsgálatra de anyám ezt is hülyeségnek tartja. Ha kiderülne hogy nem is a pajzsmirigy miatt van akkor szerintetek mi miatt lehet? Nagyon félek hogy valami bajom van és anyám meg egyáltalán nem veszi komolyan azt hiszi csak azért csinálom hogy ne kelljen iskolába mennem. (szerintem ne is a stressz miatt van mert nem vagyok az a stresszelős fajta.)
13 éves vagyok. Eléggé gyors az anyagcserém való igaz.
Köszönöm a válaszod.:)
Köszi:)
igen szerencsére jó fej orvosom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!