Van itt közöttünk hepatitis B fertőzött? Esetleg aki kezelés alatt áll?
Bocsánat de az ipszilon gombom nem érintkezik.
A fibroscan F2 lett,a májfunkció és minden más jó sőt a vírusszámom is csak 100 ennek ellenére az orvosom a kezelést javasolja.Van itt olan aki már kezelés alatt áll és el tudná mondani a tapasztalatait?
A válaszokat előre is köszönöm.
A Hepatitis elleni kezelés nagyon drága. Sokan akkor kapják, amikor már nagyon magasak az értékek. Szerintem örülj, hogy ilyen kezdeti stádiumban elkezdik a kezelést, jóval nagyobb az esély a gyógyulásra.
A kezeléshatása egyénenként más, van aki könnyedén végigcsinálja, van, aki pl. végig kórházban van az első napokban.
Azért is írtam ki a kérdést mert érdekelnének tapasztalatok,esetleg van e ol_an aki megg_óg_ult?
Viszont ha belemeg_ek a kezelésbe akkor nem vállalhatok babát mert a g_óg_szert nem lehet abbahag_ni csak ha esetleg megg_óg_ulnék aminek nem sok az esél_e :(
Nag_on köszönöm a válaszod :)
Most van egy teljesen új kezelés, amellyel kb 80 % a gyógyulási esély. Igen, vannak, akik meggyógyultak belőle, többen is. Most ezzel az új gyógykezeléssel még több ember kap esélyt. De első és legfontosabb, hogy higgy a gyógyulásban!
A kezelés hosszú idő, közel egy év, de kibírható. Az első egy-két kezelés elég kemény, de utána már könnyebb, kevesebb a mellékhatás, és nem annyira ..kellemetlen.
Gyógyulást!
A B-re van új kezelés?Nekem azt mondta a dokim hog_ valószínű életem végéig kell szednem a g_óg_szert kivéve ha elkezd a szervezetem ellenan_agot termelni de ez is kb. 5-10 év távlatában várható,aminek nem sok esél_e van de van esél_.Ezért állított válaszút elé,ha akarok babát akkor most mert ha a g_óg_ulás elmarad akkor már nem tudok szülni a kezelés miatt.
Köszönöm a válaszod :)
Kedves kommentelő!
Neked vannak tapasztalataid?Esetleg hol tudnék il_en fórumokat találni ahol il_en betegek vannak?Ol_an jó lenne beszélni pár il_en emberrek akik tudnának mesélni :/
Nem volt nehéz szimplán csak gyógyszert kellett szednem amit kb. 9 hónapja szedek rendszeresen.
Viszont ellenanyagom még nincs de ennek is nagyon örülök.
A gyógyszert továbbra is szednem kell amíg nem lesz ellenanyag,ami lehet sose lesz de legalább nincs ami belül tönkretesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!