Ínhüvelygyulladás tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy már több mint két hete jelen van. Eleinte szinte a könnyem akart kicsordulni, mivel annyira fájt, ha egy kicsit is megmozdítottam. Mostanra javult olyannyira, hogy már valamelyest bírom mozgatni, ám a napokban hajlítás közben már ropog mindig.
Ez az egész megeröltetéstöl nem lehet, mivel én balkezes vagyok, ám a jobb kezem betegeskedik.
Történt már ilyesmi veletek?
Mit lehet tenni?
Köszi elöre!
2017. febr. 20. 00:30
1/2 anonim válasza:
Ez nem kéz függő mert balkezes vagyok én is és nekem meg tavaly az gyulladt be kegyetlenül! Annyira hogy be is tokosodtak az ínszalagjaim és a fájdalom mellé egy enyhe nyikorgó hangot lehetett hallani ahogy a szalagok próbálnak csúszni csak nem bírnak! Aztán most egy pár hete megint megjelent a kezembe csak a munka miatt nem akkartam elmenni tp-re és szabadságot seb bírtam kivenni! Pénteken aztán nehezen eljutottam a háziorvosomhoz aki kapásból 1 hét tp-re íratott ki és egy Apranax 550mg filmtablettát írt fel napi 2*1 szemmel! Most hogy lassan egy hete szedem érzem hogy sokat javult a kezem! Habár ebben az egy hétben szinte mindent jobb kézzel kellet csinálnom!
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!
2017. ápr. 20. 01:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!