Hajnal99 kérdése:
Visszatérő erősen görcsölő hasfájás?
Figyelt kérdés
Kb minden 2. hónapban visszatérő hasfájásom van. Ami reggel vagy akár délután kezdődik bármikor előjön. És az napra kivagyok lőve. Hányinger, iszonyatos görcs, korog a hasam is. Meleg vizes palack-al utolsó alkalommal sikerült elmulasztani. Hányingert csillapítja a víz ivás. Ma még nem ettem semmit, reggel úgy keltem hogy csikar a hasam és most is fáj. Egyszer voltam vele korházban de ott annyit vártunk az orvosra hogy addig el is múlt... Egy idő után el szokott menni, de van amikor 2 óra vagy 30p -be telik, és van amikor egész nap van. Akkor még az ágyból felkelés is nehézkes. Eléggé idegeskedős féle vagyok. Lehet amiatt? Vagy ez már komolyabb probléma?2017. febr. 17. 10:42
1/10 anonim válasza:
Sokat segítene, hogy pontosan hol fáj, milyen jelleggel? Éles fájdalom, vagy maró, vagy görcsös? Éhgyomorra is jelentkezik, vagy pl.elég egy kávé, vagy bizonyos ételek után?
2/10 anonim válasza:
Kapcsolódik valamihez? Menstruációhoz? Étkezéshez? Stresszhelyzethez?
Nőgyógyásznál jártál mostanában? Vannak olyan ciszták, és egyéb problémák, amik erős görcsöket okoznak és nem csak menstruáció során.
De bármi lehet. Normálisan ki kéne vizsgálni.
3/10 A kérdező kommentje:
Igazából a has terjedelmében fáj de inkább közép és lenti részen. Van egy alap görcs és sok kicsi "hullám" ami a legrosszabb. Éhgyomorra és erős fűszeres ételre vagy egy gyenge kávé után is jelentkezik amit alapból se bírok.
Köszi a gyors reagálást.
2017. febr. 17. 10:51
4/10 A kérdező kommentje:
Ja bocsánat azt nem írtam hogy 17/F :)
2017. febr. 17. 10:57
5/10 anonim válasza:
Nézz utána az epegörcsnek, akár az is lehet ennyiből (vagy bármi más, el kellene menni egy belgyógy+nőgyógy kivizsgálásra).
7/10 anonim válasza:
Volt-e bármilyen vizsgálatod ( vérkép, vizelet, gyomortükrözés)?
8/10 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszi mindenki,mindenképp.. mert ez hosszútávon megőrít. :|
2017. febr. 17. 11:02
9/10 A kérdező kommentje:
Nem, még semmi ilyesféle nemvolt. Asztmás voltam ami mostanra nagyon eltűnt és utoljára 4-5 éve voltam bármilyen komolyabb vizsgálaton.
2017. febr. 17. 11:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!