Már nagyon régóta folyamatosan hányingerem van, mitől lehet?
Figyelt kérdés
Kb 2 hónapja kezdődött, azóta folyamatosan hányingerem van és ez azóta már egyre erősebb. Már nagyon idegesít. Elveszi a kedvemet mindentől, rossz a közérzetem stb.. Tudom,hogy lehet pszhiés is az oka, de nem hinném.. (igaz a háziorvos mindig ezt mondja) ... Mitől lehet? Csak én vagyok így vagy más is volt már így? Nemtudom miért lehet, de bármit megteenék ,hogy elmúljon. Hova kéne elmennem? Hogyan jöjjek rá mitől van? Mivel még gyerek vagyok (14/L) egyedül nem nagyon tudokelmenni orvoshoz..2017. febr. 12. 21:48
11/11 A kérdező kommentje:
Csak az a baj,hogy itthon nem hiszik el,hogy hányingerem van sokszor (szoval nem visznek el orvoshoz stb...) ès ez is megnezheziti,hogy kideruljon mitól vab
2017. febr. 13. 14:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!