Lel a hideg, reszketek,39,8 a lázam, ma reggel kezdődött, - Mi lehet ez? INFLUENZA? Hogyan kúráljam?
Figyelt kérdés
egy Rubophent vettem be, és vizes ruhát rakok a mellkasomra. mit tehetek még?#influenza-kúrálása
2017. febr. 10. 21:46
2/11 anonim válasza:
40fokos lázzal ne 1 Rubophent vegyél be.Igen influenza de ezt ki kell vizsgálni antibiotikum is kell.És ügyeletre menni.Vagy kihívni házhoz.Esetleg az Sbo-ra is bemehetsz.Ne várd meg hogy valami baj történjen elèg magas a lázad.
3/11 anonim válasza:
Dehogy kell antibiotikum, ha influenza, akkor felesleges. Lázat lehet csillapítani hűtőfürdővel is, ha ennyire magas, de ha nem megy lejjebb, akkor nem árt orvost hívni.
4/11 A kérdező kommentje:
Az éjszaka nagyon rosszul telt. Csurom vízre izzadtam magam. megittam 2 liter citromos teát, bevettem 4 óránként 1 Rubophent, (hasmenésem is lett,) - de a lázamat levitte. Felső légúti panaszom nincs, nem tudok lemenni ügyeletre, kihívni nem akarom,- mit tehetek magam magamért még? Valószínű, hogy influenza. Meddig tarthat még?
2017. febr. 11. 08:54
5/11 anonim válasza:
Sok folyadék,c-vitamin,láz csillapító gyógyszerek(kalmopirin rubophen)hűtő fürdő,vizes borogatás! Ezek után mérd a lázad fél,egy óra elteltével ennyi idő,kell még ki fejti a hatását a gyógyszer! Ha a lázad mégse megy le,akkor hívd ki az ügyeletet megvizsgálnak és adnak injekciót! Ennyire magas lázat kezelni kell,ez már nagyon magas!
6/11 anonim válasza:
Jóhogy azt nem írjátok hogy ne foglalkozzon a tüneteivel,mert minden 2.-ik ember influenzás😕.A családba nálunk volt aki kapott antibiotikumot erre.Nem írtam hogy tuti írnak is fel neki.De mindenképp lássa orvos az én véleményem szerint.Addig is a sok folyadék valami sós is.Jobbulást
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a jó tanácsokat,ma már jobban vagyok,nem lel a hidag.Délben ettem egy kis húslevest is, ágyban maradok.Csak hőemelkedésem van, - de nem tudom megmérni, mert éjjel leejtettem a lázmérőt és eltörött. Hogyan tudom hozzávetőlegesen megsaccolni milyen magas a lázam?
2017. febr. 11. 12:36
8/11 anonim válasza:
Azt nem tudod megtippelni,kèrj meg valakit hogy vegyen lázmérőt.
9/11 A kérdező kommentje:
Kaptam egy lázmérőt, délutánra megint felment 39,6-ra. Igaz, hogy reggel vettem be utoljára lázcsillapítót. ALGOFLEX Forte van csak itthon, RUBOPHEN helyett az is JÓ?
2017. febr. 11. 18:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!