Nekem kéne elmenni orvoshoz vagy a páromnak?
A védekezés nélküli közösülés után neki napokig száraz a nemi szerve egy kis részen, és szerinte ez azért van mert én beteg vagyok. Én vagyok a nô és több éve együtt vagyunk, de ez csak pár hónapja van.
Én nem érzek semmit, nincs folyásom, vagy kellemetlen szag , és a havi dolog is rendben van.
El is mennék orvoshoz, de most nagyon felhúzott megint, mert szerinte csak velem lehet a baj, így azt mondtam csak akkor megyek el, ha ő is eljön velem, és mindkettőnkez megnéznek.
Mindkettőtöknek el kéne menni az orvoshoz!
Ugyanis neki is vizsgálat kéne és neked is. Mert attól, hogy valakinek nincs tünete, még lehet fertőzése.
És ha bármelyikőtöknek gondja van, vagy mindkettőtöknek, akkor mindkettőtöket kezelni kell!
Meg aztán arról nem beszélve, hogy neked nőként amúgy se árt bizonyos időnként nőgyógyászhoz járni, ha élsz nemi életet, pláne így, hogy a párodnak gondja van, így meg főleg. De mivel jelenleg tünetei neki vannak, így neki is illő lenne elmenni orvoshoz.
Úgyhogy jobb lenne, ha ezt a gyerekes hozzáállást félretennétek és nem egymásra mutogatnátok és nem azon vitatkoznátok, hogy ki menjen orvoshoz, hanem szépen mindketten nézessétek meg magatokat! És addig, míg nincsenek meg az eredmények, illetve ha gond van, nincs meg a kezelés vége, addig a nemi életet hanyagoljátok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!