Reflux? Vagy más?
Sziasztok!
Az egész január elején kezdődött. Szilveszterkor magamhoz képest sokat ittam, majd másnap savat hánytam. Utána jobban lettem, viszont pár napra rá rengeteg savam volt, égett, fájt a gyomrom, hányingerem volt, megvolt a gombóc érzés a torokban. Pár nap kínlódás után elmentem háziorvosomhoz, aki Pantoprazole-Teva gyógyszert írt fel amit még azóta is szedek. Quamatelt is szedtem. Ezekkel a gyógyszerekkel pár nap alatt teljesen elmúlt az egész. Majd múlthét szerdán bolognait ettem jó paradicsomosan. Azt hittem már nem árt meg. Hát rosszul hittem... csütörtöktől e hét tegnapjáig megint nagyon fájt a gyomrom égett is éjjel fel is ébredtem. Minden tünetem megvolt ami előtte. Majd most már csak az idegesség ami a problémám. Alapvetően nagyon pánikolós stresszelős vagyok. Ettől mégjobban felmegy a savam.. hogyan tudnám leküzdeni ezt? Ha nem idegeskednék, nem gondolnék erre folyton, már elmúlt volna. Iszok Salvus vizet, szedem a Pratoprazolet, Quamatelt, indokolt esetben a Renniet is. Kérlek segítsetek, nagyon el vagyok keseredve, hogy valami nagy bajom van!:(
Salvus víz időközönként
Gondolom nem vagy nagy ivós,NE keverj és NE töményet igyál
Pantoprazole 20/40mg-st próbáld
A Quamatelt és Renniet felejtsd el,szarok.
Paradicsom savat okoz úgy tudom.
Sok folyadékbevitel és zöldség frissen és iktass be mozgást.
Nem tudom hogy ilyen gyorsan kialakulhat e reflux szerintem most kicsit felborult az emésztőrendszered,helyrehozható
Tudom hogy szinte lehetetetlen és nagyon nehéz de valahogy kerülj stresszmentes övezetbe!
Legjobbakat :)
Én úgy oldottam meg, hogy csináltam egy masszírozó gépet, amivel étkezések után kimasszírozom a gombóc tartalmát a torkom alól. Ennek már három éve, és azóta is masszíroznom kell, hogy a gyomorsavam ne csináljon problémát.
Az idegességet a gombóc és a nyelőcső okozza. Mert ki ne lenne ideges, ha folyamatosan szorítja valami a torkát! Én is az voltam korábban. A dokik már skizofréniával is megbélyegeztek, mire rájöttem hogy mi az én bajom.
Figyeld a saját testedet, mert az jelzi ha valami gondja van, és ne hallgass senki másra, főleg ne a diplomás okoskodókra! A szervezet működése több ponton félre van értelmezve, ezzel a tudálékos félrevezető tanokkal birkát csinálnak belőled!
A központi idegrendszert rongáló protonpumpa gátló szerekkel többet ártasz mint használsz! Idővel saját rabszolgáddá nevelnek, és ha beszállsz a mókuskerékbe onnan soha többé nem szabadulhatsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!