Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Fülgyulladás után, folyamatos...

Fülgyulladás után, folyamatos dugulás mikor múlik el?

Figyelt kérdés
Nem rég az influenza ráment a fülemre is,ami elég erősen begyulladt. Antibiotikumot szedtem és orrcseppet használtam. Az orvos szerint a gyulladás lement,már csak egy kis pir látszik benne. Nem is fáj már,viszont négy napja be van dugulva és olyan mintha vízhangzana amikor beszélnek hozzám. Az orvos szerint egy hét alatt ez is elmúlik. Volt már valakinek ilyen problémája? Mennyi idő kellett,hogy kipattanjon és megszűnjön a dugulás? Nincs esetleg valami házi praktika erre?
2017. jan. 20. 22:16
 1/2 anonim válasza:
Nekem volt hallójárat gyulladás elég kellemetlen volt én fülpálcikát és a rákenhető gyógyszert ajánlom és egy ideig ne tedd a füled víz alá
2017. jan. 20. 22:21
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Valóban nagyon kellemetlen,főleg az,hogy néha ha kifújom az orromat elszédülök. Remélem hamarosan elmúlik végre.
2017. jan. 20. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!