Mivel kerülhetném el a járványt?
Figyelt kérdés
Az egyik családtagom lebetegedett, (hányos-hasmenéses).Félek, hogy én is elkapom, rettegek a hányástól és nagyon kivagyok az ilyen betegségektől.2017. jan. 20. 13:25
1/4 A kérdező kommentje:
Azt hiszem már késő... de azért még várom a tippeket
2017. jan. 20. 13:48
2/4 anonim válasza:
Gyakori kézmosás, fertőtlenítés, közös tárgyakat, kilincseket, WC ülőkét és lehúzót, stb., is fertőtlenítő kendővel mosd le, és ha megfogsz ilyen tárgyat, akkor mindig alaposan moss kezet. Mást nemigen tudsz tenni.
3/4 szamo77db válasza:
Engem kedden oltottak be influenza ellen. Állítólag a nagy járvány még ezután jön, s addigra kialakul a védettség. Azt mondom, oltasd be magad te is.
4/4 anonim válasza:
Az oltás influenza ellen jó, a hányós és hasmenéses vírusra szerintem nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!