Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Helo. Hamrosan váll műtétem...

Helo. Hamrosan váll műtétem lesz. Annyit tudok hogy a vállamba csontot fognak csavarozni a sok ficam miatt. A lényeges kérdés az hogy esetleg altatni fognak-e?

Figyelt kérdés
Mivel 70 perces lesz a beavatkozás és kaptam papírt az altatóorvoshoz de hozzá még nem kellett mennem.

2017. jan. 20. 12:07
 1/6 anonim ***** válasza:
Most tőlünk kérdezed, hogy lényeges kérdés e az, hogy altatni fognak? Persze hogy lényeges. Én nem is választanák más műtéti módot, mint az altatásost.
2017. jan. 20. 12:28
 2/6 anonim ***** válasza:

Persze, altatni fognak.

Az altatóorvoshoz a műtét előtt el kell menni.

Nekem megmondták, hogy melyik hány órától hány óráig van altatóorvosi vizsgálat és akkorra oda kellett menni.

Kérdezd meg, hogy pontosan hogy van nálatok. Mert az altatóorvoshoz nem fognak külön hívni. Vagy egy csomó minden, amit neked kell elintézned, vérvétel, EKG, esetleg mellkas röntgen, és azoknak az eredményeit már kell vinni az altatóorvoshoz.

Ha a sebészed asszisztensét felhívod, ő mindent el tud neked mondani.

2017. jan. 20. 12:29
 3/6 anonim ***** válasza:
Garantáltan altatni fognak, ilyen mütétet máshogy nem végeznek.
2017. jan. 20. 12:29
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek!

Első válaszoló neked is, viszont a modorodon változtathatnál..olvasd el a kérdésem még egyszer. Normális és konkrét kérdést tettem fel, konkrét választ is fogadnék el, ha nem tudsz ne kommentelj!

Még egyszer köszi emberek!

2017. jan. 21. 09:48
 5/6 anonim válasza:
Szia! Bocsi, hogy így írok. Már gondolom túl vagy a műtéten. Tudnál írni pár szót róla. Én is műtét előtt állok sajnos:( Köszi
2017. máj. 24. 14:29
 6/6 anonim válasza:
Sziasztok. Engem hétfőn műtenek. Akik túl vannak rajta írnának pár szót? Ja és engem plexus érzéstelenítéssel és plusz altatással műtenek. Köszi szépen
2018. jan. 18. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!