Nekem van tapasztalatom. Valamennyit segít, de nem sokat. Egyébként milyen kenőcsöt, kúpot használsz?
2017. jan. 19. 20:48
2/9 A kérdező kommentje:
Proktis-M-et használok.
2017. jan. 19. 20:49
3/9 anonim válasza:
Nekem sajnos már 2 évtizedes tapasztalatom van aranyér témában. Ezért kérdeztem, hogy milyen szert használsz. Nekem az a véleményem, hogy a vény nélküli szerek igazából semmit nem érnek, puszta pénzkidobás. Két gyógyszert érdemes kipróbálnod. Egyénfüggő, hogy kinek melyik válik be jobban. Az egyik a Posterisan Forte, a másik pedig a Doloproct. Ezek vénykötelesek, de legalább tényleg használnak. Vagy még az is opció, hogy szakorvossal íratsz magisztrális készítményt.
2017. jan. 19. 21:29
4/9 anonim válasza:
Ja, és a két gyógyszer, amit említettem, mindkettő kapható kenőcs és kúp formában is.
2017. jan. 19. 21:31
5/9 A kérdező kommentje:
Edzoterembe jarok par eve. Nagy sulyok, guggolas stb. Sajnos az utobbi 1-2 evben 3-6 havonta kiujul. Eddig segitettek a veny nelkuli cuccok. 2-4 nap alatt helyre szokott tenni.
2017. jan. 19. 21:36
6/9 anonim válasza:
2-4 nap alatt lehet, hogy magától is helyrejött volna. Ha rám hallgatsz, kipróbálod amiket írtam. Szerintem 1000x jobbak, mint a vény nélküli szerek. Szerintem egy próbát mindenképpen megér. Gondolhatod, hogy 20 év alatt szinte mindent kipróbáltam, ami létezik...
2017. jan. 19. 21:53
7/9 A kérdező kommentje:
Ertem persze. Es nem is kerdojelezem meg a talasztalatod. Csak azokat fel kell iratni orvossal ;)
2017. jan. 19. 22:00
8/9 anonim válasza:
Lehet, hogy van aki picit kellemetlennek érzi, de tényleg csak egy pár perces vizsgálatról van szó. Utána meg már ha elfogy valamelyik, simán írja a receptet, mindenféle vizsgálat nélkül.
2017. jan. 19. 22:34
9/9 anonim válasza:
Nekem nagyon jó tapasztalataim vannak Detralexről aranyeres roham esetén - is - nyári lábdagadásra is nagyon jó egyébként. Ilyenkor (heveny aranyeres panaszok esetén) nem a normál adagolást kell alkalmazni belőle, hanem néhány napig emelt dózist. Rajta van az adagolás ilyen esetekre is a betegtájékoztatón. Én figyelmetlenségből utoljára véletlenül többet szedtem be, mint az előírás, és nem lett semmi bajom. Már 2-3 nap után enyhülést hoz a szedése.
Másrészt szerintem érdemes lenne átgondolni az edzésformádat, mert a panaszaid a nagy súlyos emelések, guggolások miatt hosszú távon csak súlyosbodni fog, soha nem fog elmúlni teljesen az aranyered, még ha kúrálgatod is, de az edzés miatt mindig ki fog újulni, idővel, a korosodással csak egyre rosszabb lesz. Rengeteg jó edzésforma van még, ami szépen fejleszt, de nem szükségesek hozzá nagy súlyok (pl. saját testsúlyos gyakorlatok, TRX stb). Sok sikert!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!