Iszonyú torokfájással és mandulagyulladással mit csináljak itthon? Pluszban hozzá fáj a fülem is kicsit és náthás vagyok.
Mielőtt írnátok az orvost, nem tudok elmenni, mert a szüleim nem engedik. Amúgy sem akarok elmenni, mert még hasmenésem is van és antibiotikumot így nem szedhetek. Csütörtökön kezdődött, lázam is volt és hánytam.
Kisebb megszakításokkal november vége óta beteg vagyok, mert a többiektől elkapok itthon mindent.
A szüleim azt sem hiszik el, hogy beteg vagyok. Mikor felfáztam, akkor is sírtam meg minden, mert annyira fájt és nem hittek nekem.volt vagy 3 hét mire itthoni mődszerekkel elmulasztottam, de sokat szenvedtem miatta.
14 éves vagyok
Ha elmegyek az orvoshoz ko fognak készíteni otthon, kindig ezt csinálják. Anya azt hajtogatja, hogy ott akarom hagyni az iskolát. Öregek és eddig mindig kivsináltak, ha itthon maradtam, nem sokszor volt. Apa ilyenkor csapkod és elhord mindennek, anyám meg az iskolával pánikol és, hogy csak lógok. Néha már annyira mondják, hogy én is elhiszem a baromságaikat.
Ha orvos után visszamegyek az iskolába, azt nem tudhatják meg, ugye? Eddig mindig 3 lopediumot adtak reggel, hogy ne legyen hasmenésem, de szörnyű, nem bírom azt a gyógyszert.
Segítsetek!
Nagyon beteg vagyok! Gennyes a torkom és már nyelni sem bírok. Az orrom feljesen be van dugulva, köhögök. Mit csináljak, hogy legalább az evés ne fáljon pokolian?
Ti mit csináltok, hogy ne kapjatok el egymástól semmit? Ezt is az öcsém hozta.... hurrá
Csak te segíthetsz magadon, ha már a szüleid nem teszik...
Iskola helyett orvosi rendelőbe menj, ahol igazolják a hiányzásodat, adnak gyógyszert és tanácsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!