Felfázás? Esetleg más? Nagyon nagy a fájdalmam. Tudnátok segíteni?
Kb 2 hónapja felfáztam. Fájt a hüvelyem, a pisi is csípte. Elmentem az orvoshoz 2+ es volt a vizeletem. felírt egy antibiotikumot 3g 1x kellett bevenni. Mondanom sem kell semmi haszna nem volt. Mindenféle teát ittam anya vett tőzegáfonya kapszulát aminek persze semmi hatása. a suliban volt orvosi vizsgálat azt mondták hogy rengeteg baktérium van a vizeletemben menjek vissza a háziorvoshoz aki konkrétan hülyének nézett hogy azt mondtam hogy fel vagyok megint fázva pedig nem megint hanem még mindig.(minden estém forró sós vízben üléssel telik ezt hallottam. Szinte nem alszom,bár ez sem használ sokat.) Lehetséges ez egyáltalán? Biztos hogy ez felfázás és nem komolyabb? Esetleg mik lehetnek a következmények? Tünetek: fájó hüvely a hüvely és végbélnyílás közötti rész repedezett néha dúzzadt a vizelet csíp székletürítés vérrel jár.
16L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!