Mi lehet a bajom?
Tegnap este vért pisiltem ezért azonnal elmentem ma reggel orvoshoz felsorolva eddigi tüneteimet is! A váróterem tele volt öregekkel akik a havi kivizsgálasra jöttek. Ahogy elfordultam még 2-3 odatermett és előre kellet engedjem hisz fárastak és öregek... Ha nem ezt tettem a "kedves" aszisztens azért is őket vette előre... Na valahogy letelt és ugye már megvolt a rossz benyomás, hisz nem engedtem előre 2 busz után futó nagyit. Mivel fiatal és itt ott tetovált, hajam pedig lilából áthajló kék az első benyomás egyre rosszabbul sűlt el.
Orvos: miért jöttél nem tünsz betegnek és vannak a váróban elegen?
Én: nem akarok programjába belehasítani, de (...elmondtam a tüneteim)
Orvos: a hányás azért van mert biztos sok hülyeséget eszel, a véres vizelet pedig a sok partner váltogatás.
Én: először is házi kosztot eszek, én főzök magamra és ha tudni akarja jó vagyok benne és ami a partnert illeti, nem hiszem, hogy köze van hozzá, de 20éves és talán régi módiasan de csak 1 ember volt az életemben.
Szóval nem vizsgáltak ki.... Ha fiatal vagy és tetovált ott pusztulj, nem érsz sokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!