Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Miért fingok egész nap?

Miért fingok egész nap?

Figyelt kérdés
Akármit eszek rotyogtatok non-stop.

2017. jan. 16. 22:24
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
A kisebbik öcsém is állandóan rohaszt.
2017. jan. 16. 23:19
 12/29 A kérdező kommentje:
Bezzeg mikor a párom fingik és én véletlenül meghallom ő elintézi azzal hogy ő nem fingott csak belesuttogott a bugyijába.
2017. jan. 16. 23:27
 13/29 anonim ***** válasza:
94%

1. Elképzelhető, hogy az ánuszgyűrűdön van valami gombás elváltozás, a rajta áthaladó semleges gázok így felveszik és terjesztik az irtózatos szagot.

2. A bélflórádba kerülhetett és elszaporodhatott valami mocsári baktérium, ami maga termeli a rothadó záptojásra emlékeztető, kénes gázokat.

3. Vegyél fel egy fehér alsónadrágot, és nézd meg a nap végén. Lehetséges, hogy a végbélnyílásod egy porlasztóhoz hasonlóan aeroszolizálja a székleted, apró, szemmel nem látható szarmolekulákat fújva a levegőbe. Ennek egy részét a kisgatya mintegy szűrőként lecsapatja, így fehér bugyit választva diagnosztizálhatod a problémát. Ha estére ott virít rajta egy halvány, határozatlan körvonalú barna folt, kiderül, hogy a feneked rendellenes működése okozza-e a gondot.

2017. jan. 17. 00:18
 14/29 A kérdező kommentje:
13-as: akkor az alsónadrágom afféle fingszitaként fog funkcionálni? Akár fing teszternek is hívhatnánk nem?
2017. jan. 17. 00:55
 15/29 anonim ***** válasza:
93%

Igen, a "fing teszter"-rel nem lőttél mellé, az alsóneműt gyakran a "bélműködés lakmuszpapírja"-ként emlegetik.

A működési elve pedig valóban a szitáéra emlékeztet. Az alapvetően gáz halmazállapotú közegben lebegő, mikro- és nanoméretű szargombócok közül a nanométeres átmérőjűek minden gond nélkül áthaladnak a szita rostáján (szennyezve az ember által belélegzett levegőt), míg a mikrométer tartományba eső galacsinok megakadnak a textil szövetében, elbarnítva a reggel még patyolat tiszta nadrágot.

2017. jan. 17. 09:46
 16/29 A kérdező kommentje:
13-15-ös egyszerűen KIRÁLY VAGY!!
2017. jan. 17. 10:29
 17/29 A kérdező kommentje:
Feleségem szerint jobban járok ha ragasztok oda egy tisztasági betétet mert az sűrűbb mint egy gatyó és jobban megszűri az atomi részecskéket. Lehet igaza? Vagy inkább valamilyen pelenkába kéne bújnom?
2017. jan. 17. 10:38
 18/29 A kérdező kommentje:
Apám is fingós volt. Igaz az ő házuk nem műanyag nyílászáróval volt építve mint a mienk. Ott rossz volt a szigetelés de jobb volt a szellőzés. És ö mindig csak így fingott:pffff ő nem rotyogtatott mint én
2017. jan. 17. 11:15
 19/29 anonim ***** válasza:
92%

Nem bújnék pelenkába, ugyanis óhatatlanul azzal a kísértéssel járna, hogy belerondíts amikor csak kedved tartja. Azt pedig akkor rendszeresen cserélni kell, ami egy büdös művelet, és gondolom a feleséged sem szívesen vállalná a feneked napi többszöri kitakarítását. Bár ha vannak pelenkás korú gyerekeitek amúgy is, talán +1 ember belefér neki.

A tisztasági betétet jobb ötletnek tartom. De ha már a feleséged higiéniás arzenáljánál tartunk, mit szólnál inkább egy tamponhoz? Reggel felsluttyantod a lyukadba, és onnantól nincs probléma az állandó trombitálással. Ha a szeleid nagyon erősek, egy-egy kósza lehellet talán kijuthat rajta, de csak jelentős szag- és hangtompítással.

2017. jan. 17. 15:30
 20/29 A kérdező kommentje:
Ne haragudj de most már kezdesz túllőni a célon. Tampont dugjak a végbélnyílásomba???? Na ne már! Én amíg Te a lehetetlen ötleteidet fogalmaztad utána néztem a dolgoknak. Az akvarisztikában is használt levegőztetőcső pont alkalmas a problémám megoldására.Arra gondoltam, hogy az ánuszomon áttolok egy ilyen kis csövet, és felvezetem a gerincem vonalán a tarkómig. Ott tulajdonképpen állandóan távozhatnak a gázok.. ennek az ötletnek csak az a hátránya hogy szinte ott jön ki ahol a leheletem... most nem is tudom mitévő legyek. Inkább maradok a fehér bugyiszitánál, csak szerintem olyan hülyén nézek majd ki egy fehér bugyiban...eddig boxert hordtam.
2017. jan. 17. 16:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!