Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szivelégtelenség ellen mit...

Szivelégtelenség ellen mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Édesapám 62éves, szivelégtelenség jelentkezett nála a közelmúltban (kb.2hónapja). Járt orvosnál (magán),felirtak neki 3gyógyszert talliton-t(napi2) coverexet(napi1) és vizelethajtót, a bokája bedagadt vizesedés végett és a tüdejében is van viz, éjjelenként felébred mert elég rosszul kaphat levegőt a felgyülemlet viz miatt és a meleg hideg levegő sem a legjobb neki. mennyi idő alatt javulhat az állapota? eléggé nyugtalan vagyok, jól esne pár biztató szó valakitől. Étrendjére figyelek,fizikai munkát nem végez. köszönöm.

2017. jan. 14. 16:06
 1/1 anonim ***** válasza:
Szigorúan betartani az orvos utasításait. Csak azt nem értem, miért kellett ehhez magánorvos? Nem mintha ellenezném, de igazából végigkísérni egy betegséget, sokkal hatékonyabb az állami. Bár nem tudom...
2017. jan. 14. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!