Ha belenyomtam az uborkasalatamba egy fej fokhagymat az segit valamennyire megelozni a betegsegeket?
Figyelt kérdés
Nyilvan nem a tbc-re gondoltam, csak ilyen egyszeru teli betegsegekre mint a megfazas:D2017. jan. 12. 14:28
1/2 anonim válasza:
Igen, a fokhagyma nagyon egészséges, de nem egy alkalommal kellene enni, hanem naponta. Ha elkaptál valami bacit, akkor is érdemes 2-3 gerezdet megenni, annál többet nem érdemes,mert kicsinálja a gyomrodat.
2/2 anonim válasza:
Szerintem igen, mikor gyerek voltam, nagymamám mindig fokhagymát etetett velem, amikor már beteg voltam, és hamarabb elmulasztotta, mint bármilyen vény nélkül kapható dolog. Azt viszont nem tudom, hogy megelőzésként is jó-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!