Folyik a fülemből a geny?
Figyelt kérdés
Sziasztok elöszőr csak a jobb kezdett el fájni elmentünk orvoshoz irt föl egy orcsepet aztán a nap folyamán elkezdett valami sárgaszínü válladék folyni a fülemből azota nem hallok semit arra a fülemre majd másnapra a másik is fálynikezdett következő nap már arra a fülemre is nagyon tompánhallok elmentünk megint orvoshoz most már bele is nézett és azt mondta mindkető átjukadt irt föl antibiotikumot is de még egy kicsit se javult a hallásom mitévő legyek menyi idö mulva fog viszajöni a halásom?
Helyesirás miatt bocsi siettem
2017. jan. 10. 13:24
1/1 anonim válasza:
..nekem hurutos volt a fülkürtöm akkor egy hétig sem hallottam rendesen. be van ott gyulladva minden, folyadék minden üregben leégyél türelemmel szerintem! De ha nagyon zavar felhívhatjátok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!