Akinek igazolt Candida-fertőzése van-/volt, tapasztalt erős teltségérzetet, gyakori büfögést étkezés után?
1-es vagyok. Nálam is volt reflux, de kiderült, hogy az csak melléktünete volt a Candidának. Arra Betainet szedtem (nem elírás, tényleg gyomorsavat, mert a közhiedelemmel ellentétben legtöbbször nem a sok, hanem a túl kevés gyomorsav okoz refluxot, és nálam így volt). Sok mindennel próbálkoztam, hosszú küzdelem volt ez (úgy másfél év). Nekem Eric Bakker tanácsai segítettek nagyon sokat. Itt lehet őt meghallgatni: https://www.youtube.com/user/CandidaCrusher
Szigorú MEVY diétát tartottam (csak húst, tojást, zöldséget, joghurtot ettem) hónapokig, elkezdtem sportolni is, és igyekeztem a dolog lelki oldalával is foglalkozni, pl. rendezni a kapcsolatomat édesanyámmal, szerintem ez is fontos volt a gyógyuláshoz. A szerek közül, amiket szedtem, talán a Biotinnak éreztem leginkább jó hatását. Magyar könyvek közül László Mária könyvét érdemes elolvasni, bár néhány ponton ellentmond Ericnek, ezekben én inkább E.B.-re hallgattam. Szerintem a következetesség és a türelem a gyógyulás kulcsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!