Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nem tudok enni. Lehet bajom?

Nem tudok enni. Lehet bajom?

Figyelt kérdés
Tegnap reggel kezdodott hatalmas lazam volt hanytam is amit nem szeretek mert meg a vizet is kihanytam vettem nurofen cold & flu gyogyszert. eleg ez a gyogyszer?mert sajnos nem kezdtem el dolgozni meg a fonokom szabadsagon van es nincs egy centem sem.Nem kivanom az etelt sem.tegnap megettem egy kis muzlit de azt is finnyogva.inni iszok szovql remelem nem fogok kiszaradni ,este izzadok kohogok,az orromnak semmi baja nincs.nem is cigarettazok ilyenkor nehogy fulladjak szoval ennyi kb.enni muszaly? Citromos kamilla,gyumolcsos,menta tea ezek jok ilyenkor? Sajnos tudom hogy alig van vitamin a szervezetembe decemberbe 2x voltam.beteg es most ujra.tanacsokat irnatok legyetek szivesek?
2017. jan. 8. 12:05
 1/7 A kérdező kommentje:
Remelem itt is lesznem valaszok mert ahogy elnezem csak a szexualis csoportba van minden szarnal valasz.akinek meg szuksege van vqlamire nem kapja meg mert fontosabb a "kecske" komment irasa egyik szexualis kerdeshez.
2017. jan. 8. 12:35
 2/7 anonim ***** válasza:
Próbalj könnyen emészthető ételeket enni és ha nagyon nem kivánod ne erőltesd de igyál sokat. Mivel nincs elég vitamin a szervezetedbe igy valami gyümölcsöt vagy étrendkiegészítőt is ennék a helyedbe persze miután jobban lettem
2017. jan. 8. 21:20
 3/7 A kérdező kommentje:
Sajnos ami van a hutombe azt tudom enni ami egyaltalan nem egeszseges de mivel penzem sincs igy nemtudom ..
2017. jan. 8. 22:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Mi van a hűtődbe?
2017. jan. 9. 06:55
 5/7 A kérdező kommentje:
A kohoges most mellekes meg a Eves.mkst elkezdtem fulladni olyan szinten hogy ejszaka aludni nem tudtam
2017. jan. 9. 08:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Minél előbb fordulj orvoshoz
2017. jan. 9. 12:09
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem tudok.nincs penzem
2017. jan. 9. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!