5 órája gyomorszájamnál nyomást érzek, hányingerem van és a gyomorszájam néha korog, morog és este is előjön ez?
Figyelt kérdés
Nem értem, egyszerűen már nem bírom és nem tudom mi a bajom.
Brutális hányingerem van de nem a gyomortartalom miatt hanem a gyomorszájamnál ez az érzés. Éjszaka mikor lefekszem hanyatt akkor is érzem néha de most ez nagyon hosszú ideje tart már és nagyon kikészültem. Mi lehet a baj? Volt 2x hasmenésem is
21/f
2017. jan. 2. 16:49
1/11 anonim válasza:
Túl sok lehet a gyomorsavad.Vegyél be egy savlekötőt, vagy igyál szódabikarbónás vizet.
3/11 A kérdező kommentje:
nem érzem, hogy a sav visszafolyna. Voltam orvosnál, vér vizelet negatív, ultrahang negatív
2017. jan. 2. 17:05
4/11 anonim válasza:
Lehet sima vírus, ha nem múlik, doki.
5/11 A kérdező kommentje:
De nincs rossz közérzetem ,se lázam teljesen jól vagyok csak a gyomorszájamnál ez a nyomás és hányinger miatta
2017. jan. 2. 17:10
6/11 A kérdező kommentje:
Citromos vízre enyhültek a tünetek, akkor ez reflux?
2017. jan. 2. 17:15
7/11 anonim válasza:
Nekem uborkas citromos viz tette helyre a gyomromat.
8/11 anonim válasza:
Most akkor mennyi ideje tart ez?
9/11 A kérdező kommentje:
most lett vége összesen 6 órás session volt
2017. jan. 2. 18:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!