Nem tudok elaludni, mert lefekvés után olyan érzésem van mintha elájulnék?
Figyelt kérdés
Lefekvés után az alvás és ébrenlét határán nagyon erős ájulás érzésem van szédülök forog a világ 1 -2 másodpercre aztán elmúlik és utána 10-20mp után újra megismétlődik.
Pontosan oylan érzés, mint amikor műtét előtt altatják az embert és abban a pár mésodpercben ahogy kiütnek azt érzem én is. mi lehet ez?
2017. jan. 1. 09:25
1/3 anonim válasza:
Műtét előtt altatásnál ezt nem éreztem, csak rémálmom volt akkor.
Vércukor, vérnyomás, stb... Füleddel is lehet baj, mert ott van az egyensúlyszerv, szerintem okozhat az is szédülést...
Talán a háziorvosodnak, mondd el, ha nem jó a háziorvosod, akkor válts háziorvost. Majd ő eldönti, hogy kell-e kivizsgálás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!