Fáj a fejem két napja. Mit tudnék csinálni, mert félek? "Problémáim" lent:
Nagyon sokat számítógépeztem az utóbbi napokban, és egy idő után már nagyon fájt a fejem. Már vagy két napja szüneteltetem a gépezést, de még mindig fáj a fejem.
A szemem is fáj, ha nagyon fel, le, jobbra, balra forgatom. Ébredés után fáj a fejem,de napközben enyhül. Nagyon félek, mert olvastam az agydaganat tüneteit, és benne van az ébredés utáni fejfájás, szemfájás. Nagyon félek ettől, remélem csak a szemem romlik.Ugye nem agydaganat?
14/F
Ne te diagnosztizáld saját magad az interneten, hanem ha hétfőre se múlik a dolog, menny dokihoz!
Itt senki nem fog neked értelmes választ adni mert ezernyi oka lehet a fejfájásodnak!
Nem, nem agydaganat.
Menj el, sétálj a friss levegőn. Biztos nem mozogtál az utóbbi időben sokat. Akár futhatsz is. Igyál sokat, egyél rendesen.
Nos, minimális az esélye az agydaganatnak, és az nem is ilyen hirtelen kezdődik.
És nem is a számítógép miatt van.
Vagy egy sima megfázás bujkál benned vagy front érzékeny lettél. Ne nevess ki, nem öregek betegsége, nekem is ilyen korban kezdődött, és 30 felett nőttem ki.
99,99%, hogy nem agydaganat. Ha 1 hét múlva is fáj a fejed, menj el orvoshoz, szólj a szüleidnek. 1000 banális oka is lehet.
Ez egy jó tanulólecke, hogy ne diagnosztizáld magad az internetről. Hidd el, nincs semmi bajod! :)
Gyógyszert vettél már be?
Én nem vagyok okos, de szerintem most az is fura lehet a szervezetednek, hogy egyik percről a másikra "leszoktál" a gépezésről - lehet, hogy emiatt fáj a fejed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!