Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Már a 10. db lázcsillapító...

Már a 10. db lázcsillapító sem használ és holnap szilveszter? 25/F

Figyelt kérdés

Lázcsillapító, antibiotikum, egésznap fekszek, láz 38,5. Tünetek: szédülés, a szemeim keresztbe állnak úgy érzem, láz, meleg hideg érzet folyamatos váltakozása.

Javaslatokat kérnék, hogy mit tehetnék még, Köszönöm

2016. dec. 30. 22:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
9! Te tévedsz,de nagyon! Más az allergiás sokk és más a túlgyógyszerezés miatti mérgezéses állapot. A közhiedelemmel ellentétben az allergiát nem a túl sok gyógyszer bevétele okozza,hanem bizonyos összetevőjére való érzékenység,ami az élet folyamán bármikor kialakulhat, nem úgy születik az ember,hogy erre vagy arra érzékeny. És bizony akár fél tabletta is kiválthatja az allergiás anafilxiás sokkot. Ja, és nem a barátnőm esetéből tudom.
2016. dec. 31. 07:49
 12/14 anonim válasza:
Én is elkaptam ezt, de nekem 1 nap volt, ami nagyon rossz volt, másnapra már csak hőemelkedésem volt. Az algopyrin segített. Ha még ma is tartanak a tünetek (és netán elmész szilveszterezni) gyógyszerre NE IGYÁL!
2016. dec. 31. 07:53
 13/14 anonim ***** válasza:
9! Még valami és ez fontos! Amit elküldtél ,abban sincs leírva,hogy sok gyógyszert vesz valaki be,hanem az,hogy gyakran veszi be,de ez lehet akár 1 darab tabletta is. ÉS HA ALLERGIÁS LESZ VALAKI EGY ADOTT GYÓGYSZERRE,AKKOR A KÖVETKEZŐ ALKALOMTÓL MÁR UGYANANNAK A GYÓGYSZERNEK FÉL-EGY TABLETTÁJÁTÓL IS KIALAKUL AZ ALLERGIÁS REAKCIÓ.
2016. dec. 31. 08:01
 14/14 A kérdező kommentje:
Na elmult a láz, volt ügyelet is ott kaptam lázcsillapito szurit. Ha délutánig igy marad szerintetek mehetek szilveszterezni?
2016. dec. 31. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!