Lehet a csokitól mérgezést kapni?
Figyelt kérdés
Ha mondjuk napok óta megeszek kb. napi 5 tábla tejcsokit➕3kindercsokit➕ 3-4 doboz bombont➕ fél doboz toffifeet➕ egy tábla étcsokit, akkor kaphatok mérgezést? Igazából bánatomban eszek ennyi csokit, tanulás közben. Rendes kaját nem nagyon eszem. Az elhízás nem érdekel, csak az, hogy lehet-e valami bajom ennyi csokitól?2016. dec. 28. 11:27
1/4 anonim válasza:
Nemigen tud az ember annyit megenni, amennyitől komoly baja lehet. De hasmenésed lehet.
2/4 anonim válasza:
jó kis cukorsokk, nem halucináltál még?
3/4 A kérdező kommentje:
Nincs hallucinációm, csak hányingerem lett az előbb. Össze kéne kapnom magam.
2016. dec. 28. 11:48
4/4 anonim válasza:
Én a kórházba hordtam napokon keresztül a kb 8 éves lányomat injekciókra, mert a kisasszony a külföldről ajándékba kapott irdatlan mennyiségű édességet 24 óra alatt felalta (eldugtam őket,de megtalálta,én meg nem vettem észre, hogy "rájár").Olyan allergiát váltott ki nála,hogy nem volt rajta olyan hely,ahol ne lett volna duzzadt, vörös,viszkető folt.Csak azért nem fektették be a kórházba, mert "csak" bőrtüneteket produkált,légcsöve,szája tiszta volt, nem ödémásodott sehol.Doki mondta,ez a hatalmas mennyiségű csokoládé hatása.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!