Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Van olyan vírus, ami hányinger...

Van olyan vírus, ami hányingerrel jár?

Figyelt kérdés
Tegnap reggel belázasodtam és hajnalban ment a hasam is. Még este is lázas voltam, ma eddig nem. Ami engem zavar, hogy tegnap óta nagyon hányingerem van. Van ilyen vírus?
2016. dec. 28. 10:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Szinte az összes azzal jár.
2016. dec. 28. 10:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Callici, gyomorinfluenza, vagy erős lázas megbetegedések járnak hányingerrel, hányással.
2016. dec. 28. 10:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát most nagyon sokan betegek a calici meg rotavírus miatt, lehet te is ekaptad. Emiatt lehetsz lázas is.
2016. dec. 28. 10:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Pl a klasszik hányós-hasmenős vírus, ha nagyon kell engedd ki, jobban leszel utána, ha nem akarsz igyál gyömbéres-citromos teát és szagolj borsmenta olajat, előbbit megittam 6 óra alatt 4 róka után és a betegség követekző 3 napján semmi hányingerem nem volt.
2016. dec. 28. 11:29
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat! Utolsó, és az lázzal is jár? Tegnap délelőtt óta nem ment a hasam, ezért furcsállom, de a hányinger nagyon intenzív 1-2 órát leszámítva, de ma már csak hőemelkedésem volt. Van ilyen? Természetesen holnap nem leszek jobban, ezeket az orvosnak mondom el... :)
2016. dec. 28. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!