Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Kiderült, hogy laktózérzékeny...

Kiderült, hogy laktózérzékeny vagyok, de azóta nem állt el a puffadás hányinger?

Figyelt kérdés

Ultrahang negatív lett, vér+ vizelet negatív lett de a tüneteim fennamaradtak a hasmenésen kívül.

Milyen bajom lehet még? 3 hete nem fogyasztok laktózt de azóta minden nap fenáll a puffadás és az erős hányinger.

2016. dec. 28. 00:34
 1/3 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem nincs rossz közérzetem ilyenkor és semmi bajom, tehát tuti nem valami vírus.
2016. dec. 28. 01:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Próbáltál már valami gyógyszert puffadás ellen? Vagy esetleg nézd át kétszer az ételek összetevőit mielőtt eszel, én először el sem akartam hinni mennyi mindent kerülni kell laktózérzékenyeknek.
2016. dec. 30. 13:07
 3/3 anonim ***** válasza:

A laktózérzékenység mellett még a bélflóráddal is gond van. Egyél sok rostos gyümölcsöt, főleg almát.

és orvoshoz is el kellene menni elmondani...

2017. jan. 2. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!