Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Másnak is volt egy lázas...

Másnak is volt egy lázas vírusa, ami nem akart 3-4 hétig elmúlni?

Figyelt kérdés

Most már kezdek kijönni belőle lassan, de még mindig nem vagyok az igazi. Egyszer voltam orvosnál vele az első napokban, de ott elkaptam a rendelőben pluszban egy makacs hányós-hasmenéses vírust is, úgyhogy nem mentem vissza hozzá többet. Vizsgaidőszak volt egyébként, úgyhogy tudtam itthon lenni, de a láz mellett nem tudtam tanulni. Csak párszor kellett bemennem lázasan vizsgázni, de szörnyű volt.

A szüleim már nagyon mérgesek voltak, hogy ennyit voltam most beteg. Hiába vagyok 18 éves, de még mindig rám szállnak ilyenkor, oedig mégcsak iskolába se kellett menni. Nemhogy támogattak, de szidtak és idegesítettek folyton, hogy mit szimulálok, mintha bármi érdekem lett volna szimulálni. Nem százasak teljesen. Ha nem segítenek, ne készítsenek ki, ha már így is mérges voltam, hogy beteg vagyok.

2016. dec. 27. 12:18
 1/2 anonim ***** válasza:
91%
Ha egy vírusos fertőzés 3-4 hétig nem jön rendbe,főleg,ah még lázas is az ember,akkor ott valamilyen szövődmányre kell gondolni. Ez lehet,"csak" egy bakteriális felülfertőződés is.
2016. dec. 27. 12:22
 2/2 anonim ***** válasza:
Annak aki leszavazta az előző választ: "A vírusfertőzések általában 3-10 napig tartanak, saját maguktól elmúlnak. Az első néhány napon érezzük magunkat a legrosszabbul, utána folyamatosan egyre jobban leszünk. Ha a tünetek 10-14 napnál tovább tartanak, és folyamatosan romlanak vagy nem változnak, akkor könnyen lehet, hogy a vírusfertőzés mellé másodlagos bakteriális felülfertőződés is társul."
2016. dec. 27. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!