Egy dudor a nyakamon, most meg egy dudor a fülem mögött, mi lehet ez? Választ adna valaki, kérem!
Próbáltam a Google segítségével tájékozódni, hogy mik lehetnek ezek, de igazából több dolog is lehet, ha részleteket mesélek, talán kiderül...
kb. másfél-két hete vettem észre egy csomót, vagy dudort a nyakam baloldali felén. Nem tudom leírni másképp, egy csomó balra.
Szintén baloldalt a mai nap vettem észre a fülem mögött ismét valami csomót, de keményebbet kicsivel. Utánaolvastam a neten, azt írja, hogy középfülgyulladás után szokott ilyen történni, de nekem nem volt középfülgyulladásom, vagyis biztos emlékeznék ha lett volna.
Nem volt gyulladás előtte, és nem is folyik semmilyen genny.
Nagyon aggaszt, hogy mi lehet ez. Azt remélem, hogy valami nyirokcsomókkal kapcsolatos dolog, mert ha jól tudom, akkor nincs semmi teendő.
Nem érzem, hogy fájna, ha megnyomom a nyakamat. A fülemnél levő egy nagyon picit, de tényleg nem is zavar egyelőre.
Szóval remélem elég részletes a leírás, és tud valaki segíteni. 17 éves fiú voltam.
Közbe eszembe jutott, hogy mit hagytam ki, ami esetleg számíthat. Allergiás is vagyok tulajdonképpen egész évben vannak tüneteim.
A penészgombára és a parlagfűre csak elvileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!