Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szerda óta pocsék a gyomrom,...

Szerda óta pocsék a gyomrom, már javulgat, de még mindig mintha lufit nyeltem volna, és igazán nem is kívánok semmit. Várhatóan meddig lesz ez még így?

Figyelt kérdés
Kedden megjött, aztán másnap amúgy is számítottam rá, hogy szar lesz a gyomrom, de igen csak kilett valami miatt. A hétvégén mondjuk véletlen túl sok piát ittam, tényleg véletlen, nem szoktam töményet inni, és hazavágott rendesen, a gyomrommal együtt, de már hétfőre jobb volt. Lehet még ennek is lehet köze a mostanihoz. Szóval szerda délutánra már nagyon pocsékul voltam, hányingere, volt cefetül, meg volt egy minimális hasmenésem (nem víz, csak vizes, 3-4 óránként egy adag) Be is lázasodtam estére, 38.5re felment a lázam, bár 38nál bevettem egy gyógyszert. Imádkoztam, hogy ne jöjjön ki, akkor még inni se nagyon tudtam. Végül bent maradt, a lázam lement, hőemelkedésem volt az éjszaka, aztán kiizzadtam, azóta nem is voltam lázas. Másnap még mindig rossz volt a gyomrom, csak kekszet eszegettem, meg ittam, este egy kis ropit, reszelt almát. Utána még görcsöltem, de főleg a gyomrom, nem a beleim. Tegnap voltam dokinál, annyit mondott, hogy lehet benyeltem valami vírust, szedjek nospát, és b6ot. Semmi, hogy még meddig diétázzak, meddig lesz ez, csak h még lehet lesz hasmenésem. Az spec nincs már. De enni azóta sem tudok, ha eszek egy kicsit tele leszek, feszül a gyomrom, nem kívánok semmit sem, almát max, meg kenyeret, mézet. Olyan mintha lufit nyeltem volna, de legalább már nem görcsöl feltétlen evés után. Bár savam van (sajna a gyomrom alapból pocsék) Gáz ha nem eszek mást csak a fentieket? Mennyi idő még elmúlik? Volt valakinek hasonló? Nyilván a kari menü ugrik, de azért egy húsleves jó lenne enni, de azt sem igazán kívánom :/
2016. dec. 24. 11:25
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!