Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi lehet ez? Kb 4-5 napja...

Mi lehet ez? Kb 4-5 napja fájdalmas az ülés, és a wc-na a dolgom végzése. Először aranyérre gyanakodtam, de akkor annak véreznie is kellene nem?

Figyelt kérdés
Ez meg nem vérzik, csak szimplán fáj, nem látok és nem érzek semmilyen elváltozást sem a helyén, max egy kissé pirosas. Viszont ha fekszem, akkor is belenyilal a fájdalom ha megrándulok, ma pedig annyira fájt, hogy nem tudtam tőle aludni. Kenőcsöket nem használtam, és semmilyen gyószert sem szedek, lehetőségeim szerint sportolok, viszont egyetemista vagyok szóval sokat kell ülnöm egyszerre.
2016. dec. 23. 07:51
 1/3 anonim ***** válasza:

Valószínüleg aranyér. Amikor vérzik, az már elörehaladottabb állapot.

A gyóygszertárban adnak rá kenöcsöt, azt használd.

2016. dec. 23. 08:20
 2/3 anonim ***** válasza:
Az aranyér nem feltétlenül vérzik. Ha már vérzik súlyos a gond, olyan esetekbe már műűteni szokták. Vegyél aranyér krémet az segíteni fog :)
2016. dec. 23. 08:47
 3/3 anonim ***** válasza:
Létezik belső aranyér is amit nem lehet látni. Vérezni pedig akkor szokott,ha az a vénaszakasz nagyon megtelik vérrel,kitágul és megpattan. Ne csak kenőcsöt vegyél a patikában,hanem kúpot is!
2016. dec. 23. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!