Elkaphattam valami emésztőrendszeri vírust, vagy mi lehet?
Figyelt kérdés
Kedd este megjött a mensim, tegnap várható volt, hogy szarul leszek, a gyomrom is padlóra megy ilyenkor. Délutánra már ott tartottam, hogy annyira szar volt a gyomrom, hogy azt hittem kidobom a taccsot. Ekkor már jelentkezett egy enyhe hasmenés is. Aztán estére felment a lázam, a gyomrom továbbra is szörnyen pocsék volt, nem igen tudtam mozogni, enni, inni, mert azt éreztem visszajön. Bár nem hánytam azóta sem. Éjjel 38,5 körülre ment fel a lázam, vettem be lázcsillapítót, az használt, majd izzadtam is utána. A hasam megyeget, de nem olyan vészes, párszor voltam, pasztás, bűzösa székletem. Létezik, hogy ez valami vírus? Vagy más okozhatott gyulladást? Elég ha diétázom vele? Ma már jobb a gyomrom, illetve fáj, és görcsöl (a gyomrom, nem a beleim), de tudok eszegetni, meg inni. Érdemes orvoshoz menni vele, vagy csak elzavar egy adag probiotikummal?2016. dec. 22. 14:05
1/4 A kérdező kommentje:
Azóta nincs már lázam sem, reggelre lement teljesen.
2016. dec. 22. 14:09
2/4 anonim válasza:
Nekem is szokott ilyen lenni a mensi első napján bár lázas még nem voltam.Maga az hogy sokat jártál wcre meg hogy majdnem kidobtad a taccsot gyakori mert elég sok embert ismerek magamat beleértve aki sajnos ezt éli meg havonta 1szer. Ha elmúlt már akkor nem aggódnék miatta. De ha megnyugtat nyugodtan menj el orvoshoz.
3/4 anonim válasza:
Valószínűleg az a vírus ért el,amit sok mindenki elkap és nem a menzesztől van,főleg,hogy lázad is volt. Igen,diétázz,igyál sok folyadékot és vegyél probiotikumot. És örülj,hogy ennyivel megúsztad :) Sokan nagyon rosszul vannak miatta.
4/4 anonim válasza:
Környezetemben sokan kúzdenek ezzel mostanában, van ahol a gyerek hazavitte a suliból és utána mindkét szülő elkapta tőle. Diétázz pár napig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!