Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ti veletek bunkó a háziorvos,...

Ti veletek bunkó a háziorvos, ha sokat vagytok kénytelen menni hozzá?

Figyelt kérdés

Több hete beteg vagyok, de nem merek visszamenni hozzá, mert múltkor is megjegyezte, hogy már megint itt vagyok.

Megértem, hogy sokan az igazolás miatt járbak hozzá, de én csak meggyógyulni szeretnék és nem kérek flegmaságot.

2016. dec. 21. 15:19
 1/10 anonim ***** válasza:
Ez a munkája. Ha nem tetszik, hogy sokat vagy nála, akkor minek orvos? Nyugodtan menj el hozzá! 😉
2016. dec. 21. 15:22
 2/10 anonim ***** válasza:
33%
A 30. "jaj de beteg vagyok doktor úr, segítsen, folyik az orrom" után te is ilyen lennél.
2016. dec. 21. 15:23
 3/10 anonim ***** válasza:
50%

Szerencsére nem ilyen. Sőt, ha visszamegyek, akkor őszintén aggódik, mivel nem jellemző, hogy annyira beteg lennék, hogy vissza is kell mennem.

Szerintem válts orvost, ha nincs meg a bizalom.

2016. dec. 21. 15:26
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem ilyen, de csak egyszer panaszolt oda anyukám, hogy nem fogadtak, pedig nagyon beteg voltam és minden időpontost elém vettek, ezek után tárt karokkal vártak vissza..
2016. dec. 21. 15:28
 5/10 anonim ***** válasza:
Miért, mi a bajod?
2016. dec. 21. 15:30
 6/10 A kérdező kommentje:
Megy a hasam és hányok, illetve lázas vagyok, hosszú ideje.
2016. dec. 21. 15:31
 7/10 gömbicica ***** válasza:

hahh!

nálunk mikor mentem, hogy nagyon szarul vagyok köhögök torkom fáj, megnagyobbodtak a nyaki nyirokcsomóim (ez utóbbit még sosem tapasztaltam!!)

kérdeztem mi lehet ez?

aszongya otthonmaradt a varázsgömböm.

de legalább meghallgatott, és irt antibiotikumot 1 hétre valót :( jó lórugás volt.

Ma Kismenyem ment, hogy rohadtul fáj a háta, karja, ha tüsszent,köhög majd be szakad ugy szur.

aszongya, neki nincsenek rtg szemei, menjen a traumatológiára, lehet, bordarepedése van.

hááááát komolyan.

2016. dec. 21. 15:37
 8/10 anonim ***** válasza:

Ha hetek óta lázas vagy és hánysz, akkor komolyabb kivizsgálásra kéne menned, ha visszajárkálsz hetente a háziorvosodhoz, abból nem fog kiderülni, mi a bajod. Senki nem szereti, ha "flegmák" vele, de az orvost is meg kell értened. Heti 7 napot dolgozik reggeltől estig, és naponta 150-en mennek be hozzá nyavalyogni, hogy ez meg az a bajuk. Közöttük azok is, igen, akik csak igazolásért járnak. Tudom, hogy mindenki ELVÁRJA, hogy az orvos legyen ingyen, érjen rá mindig, és még legyen kedves is, de nem olyan egyszerű ám ez.

Mondom, ha ilyen komoly bajod van, akkor SZAKORVOSHOZ menj, aki ki tud vizsgálni.

2016. dec. 21. 16:43
 9/10 anonim ***** válasza:
Az én háziorvosom is flegma lekezelő. Gondolkoztam is, hogy váltok. Legutóbb lázzal és olyan durva torokgyulladással mentem, amilyen még soha nem volt. Alig birtam beszélni, nyelni, 3 hétig kínlódtam. Flektor port adott rá, hogy igyam, hogy elmulassza a torokfájást. ENNYI!
2016. dec. 22. 13:34
 10/10 anonim ***** válasza:
9-es mit gondolsz mit kellett volna csinálnia ezen kívül?
2016. dec. 22. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!