Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Helicobacterrel fertőzök?

Helicobacterrel fertőzök?

Figyelt kérdés
Kis korom óta helicobacterem van, amit 11 éves koromban sikerült diagnosztizálni. Két kúra után az orvos azt mondta, hogy én sajna azok közé tartozom, akiknél nem irtható ki. Ezzel így el is lett felejtve a dolog, 10 évig el is voltam, de most megint utolért. A kérdésem az lenne, hogy ezzel megfertőzhettem a páromat? Mivel ugye ez nyálon keresztül is terjed, félek, hogy elkapta. És ezzel nem is tudok mit csinálni, hiszen nem sikerült kiirtani.

2016. dec. 18. 22:32
 1/2 anonim ***** válasza:
10 év alatt a terápia sokat fejlődött, ha újra orvoshoz mégy, akkor neki is tedd fel ezt a kérdést.
2016. dec. 18. 22:46
 2/2 anonim válasza:
Fura hogy két kúra után lemondtak a kiirtásról. 10 év sok idő ezen a területen, menj vissza gasztroenterológushoz.
2018. jan. 18. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!