Viszeres lehet a lábam?
Az, hogy látszanak az ereid, nem visszér. Főleg ha fehér a bőröd. A melegtől az erek tágulnak, még jobban látszanak, ez se csoda.
Olvass utána, mi is a visszér pontosan.
elég rusnyák
először engem is idegesítettek
pl én egyetemista vagyok, egészségtelenül sokat, gyakran kialvatlanul ülök egy helyben mozgás nélkül főleg durvább időszakokban, ez az érrendszernek, végtagokban a vérkeringésnek nem jó. Eredmény : Pl a lábfejen 2 oldalt van pár rondább hajszálér ami erősebben látszik
Meg 1 mm zsírréteg alig van rajtam, ilyen az alkatom, gy az erek egyfolytában látszanak, kevésbé mint egy olyanon akinek a karjain is van bőven ...
Másrészt hogy erek mennyire látszanak befolyásolják olyanok hogy : Mennyit alszol(ez fontos). Mennyi folyadék van benned. Milyen a hőmérséklet. Mennyit mozogsz
Minek hordasz kompressziós harisnyát?:D Meg vadgesztenyés krém... mi az. Aludj eleget, és mozogj gyakran kész. Álló munkánál vagy elfogadod hogy ez a velejárója, vagy próbálsz reggeli tornát végezni, szünetben guggolni párat, kialudni magad stb..
23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!