Bevettem egy lejárt antibiotikumot? Lehet tőle bajom?
Kiváltottam, de nem szedtem be régebben. Nincs fura szaga és semmi hasonló.
1 éve járt le, pontosan. Orvoshoz nem akarok menni, az biztos.
Legjobban akkor jársz ha felhívsz egy orvost, vagy telefonálj be egy patikába, ott kell hogy adjanak pontos tájékoztatást hogy mit kell ilyenkor tenned.
Azért ilyen vegyi készítményeknél figyelni kell a szavatosságot, mert következményei lehetnek. Legjobb esetben csak átszalad a szervezeteden és hasmenéssel kilököd magadból vagy hányással, de lehetnek komoly rosszul létek is. Persze lehet hogy semmi bajod nem lesz tőle, mert a dátum az csak azt jelzi hogy a gyártó meddig vállalja a felelősséget a gyógyszerért, aztán lehet nem lesz tőle bajod, de mindenképp hívj fel egy szakorvost, és kérd ki a véleményét.
Hasmenésem alapból szokott lenni az antibiotikumtól. Szedek probiotikumot is hozzá most.
Az orvoshoz nem akarok elmenni, ezért gondoltam, hogy beszedem az itthonit, ami még maradt az előző évekből.
Gondoltam rákérdezek, mert kicsit féltem is miatta.
Délelőtt vettem be az elsőt, de azóta rendben vagyok. Az meg majd kiderül, hogy használ-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!