Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ez helicobacter lehet? Vagy...

Ez helicobacter lehet? Vagy talán reflux?

Figyelt kérdés

Kb. 1 hónapja érzem, hogy mostanában nem vagyok valami jól.

Néha nincs étvágyam, és olyankor hányingerem is van. Viszont sokszor ha eszek, akkor is előfordul, hogy hányingerem van, vagy elkezd fájni a bordám alatt, vagy ég a gyomrom. Pl ma is ez volt legalább 2 óráig... Aztán anyukám adott egy erős gyomorgyógyszert, na az csillapította. A hasam is kissé be van puffadva. Tudom, hogy orvoshoz kéne menni, de majd csak januárba tudok. Ja, és általában a zsíros ételektől, meg az édességektől vagyok rosszul, mert pl csokiból elég sokat eszek... (Nem vagyok olyan hízékony típus egyébként, hiába eszek sok édességet). Refluxra vagy helicobacterre gondoltam a jelek alapján... Szerintetek mi lehet ez?

17/L

2016. dec. 9. 18:55
 1/5 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem reflux,de pontosat majd tényleg az orvos tud mondani.
2016. dec. 9. 19:17
 2/5 A kérdező kommentje:
Én is arra gyanakodtam, de a refluxosok hánynak is, én meg nem szoktam. Bár ez még csak most kezdődött nálam, szóval nem tudom...
2016. dec. 9. 19:55
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is refluxos vagyok,de még sosem hánytam.A magas savszint miatti hányinger a jellemző.Mindenesetre amíg vársz a vizsgálatra el kellene hagynod a cukrot,lisztet.Az is javíthat az állapotodon.
2016. dec. 9. 20:25
 4/5 A kérdező kommentje:
Lehet, mert elég sok szénsavas vizet iszok... Hát, akkor megpróbálom azt is mellőzni, és a cukrot meg a lisztet is amíg nem jutok el orvoshoz, az a legtisztább.
2016. dec. 9. 20:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is refluxos vagyok és soha nem hánytam, viszont a többi tünet hasonló, édesség, csoki ilyenkor nagyon nem jó és a zsíros, fűszeres ételek sem.
2016. dec. 10. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!